Maler Gentofte – Højeste kvalitet af malerarbejde

FOR OS ER EN AFTALE EN AFTALE – KVALITETS MALERARBEJDE PÅ SJÆLLAND

Begynder din bolig i Gentofte at tage til med tiden, eller trænger dine vægge blot til et opfriskende look? Som maler i Gentofte, kan vi bistå ved enhver type maleropgave. Det kan være svært at vælge en maler, da der oftest gælder en række krav. Disse krav indebærer blandt andet, at alle aftaler overholdes, samt at arbejdet udføres helt til perfektion.

Hos Maler Gruppen praler vi af, at vi har noget af branchens bedste service som maler, og det afspejles både i vores resultater, men også vores arbejdsgang. Vi tilbyder som maler i Gentofte at tilgå din opgave med en yderst fordelagtig pris og med en tidsplan som vi kan overholde.

Grundighed og pålidelighed

Hos os vil du finde en maler, som altid sætter alle dine behov i forreste række. Vi er klar over, at vores arbejde skal udføres til perfektion, da det danner rammerne om din bolig eller virksomhed. Af denne årsag er vi yderst proaktive i at rådgive dig i hele opgavens proces, således at du får et så skræddersyet resultat som muligt.

Derudover overholder vi alle vores aftaler, således at du ikke ender ud med ubehagelige overraskelser. Vi er i den grad en maler som du kan stole på.

En maler med stor erfaring

Vi besidder adskillige års erfaring som maler, og dette betyder at vi kan påtage os opgaver af ethvert omfang. Vores ydelser dækker blandt andet ind over:

Står du derfor med en opgave, som mangler en særlig erfaren maler i Gentofte, skal du ikke tøve med at kontakte os allerede i dag.

Du kan læse mere om os og vores kunders tilfredshed med vores arbejde på håndværker.dk.

Få et gratis tilbud i Gentofte allerede i dag

Tøv ikke med at kontakte din lokale maler i Gentofte i dag ved at ringe til os allerede nu på 25 72 26 35. Vi tager så en snak om dine ønsker og drømme, og sammen lægger vi en uforpligtende plan. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, og vi vender hurtigst muligt tilbage på din forespørgsel.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Anmeldelser

Muhammed har haft til opgave at male alle vægge i huset, og har udført et komplet og gennemført stykke arbejde. Ingen dårlige overgange, ingen pletter på møbler eller gulv og alt er gjort til både tilfredsstillende pris og tid. Kan klart anbefales.

MD Malerservice har renoveret mit rækkehus på vildtbaneparken. Der blev fuldspartlet, filt og malet loft & vægge samt alt træværk inde og udvendigt. Snor lige arbejde, top service. Kan varmt anbefale MD Malerservice

Jeg har fået malet en hel lejlighed, hvor der skulle ligges filt og males på høj glans på vægge – som kræver ekstra fokus på finish. Hele arbejdet udført til bedste pris på markedet, og super godt resultat!

MD Malerservice har renoveret mit rækkehus på vildtbaneparken. Der blev fuldspartlet, filt og malet loft & vægge samt alt træværk inde og udvendigt. Snor lige arbejde, top service.
Kan varmt andbefale MD Malerservice.

Da jeg skulle flytte fik jeg et hurtigt og billigt tilbud fra MD Malerservice. Og sammentidigt udførte de professionelt arbejde, intet at sætte fingre på. Kan helt klart anbefale MD Malerservice.

Jeg har fået bygget mig en tilbygning, hvor MD Malerservice stod for malerarbejdet. Jeg må ærligt sige at de har sku gjort det godt.

© Copyright - Maler Gruppen