Maler Glostrup – Få genopfrisket hjemmet med ny maling

FOR OS ER EN AFTALE EN AFTALE – KVALITETS MALERARBEJDE PÅ SJÆLLAND

Med Maler Gruppen som din trofaste maler i Glostrup, er du sikret at få et opfriskende udseende til din bolig eller virksomhed. Vores faglærte malere står til ved opgaver af ethvert omfang. Vi vægter tæt kundedialog og gennemskuelige aftaler, således at du kan være fuldt ud tilfreds med det færdige resultat og processen dertil.

Som maler i Glostrup benytter vi os kun af kvalitets malerprodukter fra anerkendte leverandører. Vi er derfor ikke den billigste maler, men vi bestræber os på at være den absolut bedste.

Det kan på længere sigt sagtens betale sig, at vælge højere kvalitet, frem for kompromis, da dårligere kvalitet har mindre levetid. På denne måde ender du alligevel med, at skulle kontakte en maler på ny, når arbejdet skal genopfriskes.

Vores ydelser i Glostrup

Som maler tilbyder vi en række ydelser, herunder blandt andet:

Vi sørger derudover også altid for at rydde helt op efter os selv, så du bliver fuldt ud tilfreds med resultatet.

En maler med glade kunder

Alle vores malere i Glostrup sætter en ære i at udføre hele arbejdet ud fra dine behov. Vi sørger for at tilgå opgaven, således at vi også sørger for alt forarbejdet, herunder spartling, opsætning af filt og rengøring. På denne måde skal du ikke bekymre dig om hvorvidt du selv skal foretage noget forarbejde, da vi står for hele processen. Det kalder vi for god service.

Vores gode service afspejles i vores kunders udtalelser, som du kan se mere af på håndværker.dk.

Få et gratis tilbud i Glostrup i dag

Mangler du en maler, som sætter alle dine behov i forreste række? Tøv ikke med at kontakte Maler Gruppen allerede i dag, for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din opgave. Du kan også udfylde vores kontaktformular her på siden, og vi vender derefter hurtigst muligt tilbage på din forespørgsel.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Anmeldelser

Muhammed har haft til opgave at male alle vægge i huset, og har udført et komplet og gennemført stykke arbejde. Ingen dårlige overgange, ingen pletter på møbler eller gulv og alt er gjort til både tilfredsstillende pris og tid. Kan klart anbefales.

MD Malerservice har renoveret mit rækkehus på vildtbaneparken. Der blev fuldspartlet, filt og malet loft & vægge samt alt træværk inde og udvendigt. Snor lige arbejde, top service. Kan varmt anbefale MD Malerservice

Jeg har fået malet en hel lejlighed, hvor der skulle ligges filt og males på høj glans på vægge – som kræver ekstra fokus på finish. Hele arbejdet udført til bedste pris på markedet, og super godt resultat!

MD Malerservice har renoveret mit rækkehus på vildtbaneparken. Der blev fuldspartlet, filt og malet loft & vægge samt alt træværk inde og udvendigt. Snor lige arbejde, top service.
Kan varmt andbefale MD Malerservice.

Da jeg skulle flytte fik jeg et hurtigt og billigt tilbud fra MD Malerservice. Og sammentidigt udførte de professionelt arbejde, intet at sætte fingre på. Kan helt klart anbefale MD Malerservice.

Jeg har fået bygget mig en tilbygning, hvor MD Malerservice stod for malerarbejdet. Jeg må ærligt sige at de har sku gjort det godt.

© Copyright - Maler Gruppen