Maler Hellerup – Når kvaliteten skal være i top

FOR OS ER EN AFTALE EN AFTALE – KVALITETS MALERARBEJDE PÅ SJÆLLAND

Trænger væggene i huset eller virksomheden til en kærlig hånd? Genopfriskede vægge kan gøre meget for det generelle udtryk og identitet for boligen. Hos Maler Gruppen er vi eksperter i at male lejligheder, boliger såvel som virksomheder i hele Hellerup.

Som maler står vi til ved opgaver af ethvert omfang, og vi tilbyder derudover også at indgå i totalentreprise som underleverandør.

En maler du kan stole på

Som maler i Hellerup går vi meget op i tillid og pålidelighed, da vi er klar over, at det kan være vanskeligt at vælge en maler. Blandt andet er en af faktorerne, at kvaliteten skal være i top, som på samme tid betyder et langvarigt resultat.

Vi benytter os kun af materialer fra anerkendte og svanemærkede leverandører. Ved at vælge os, får du ikke bare et fantastisk resultat, men du passer også på miljøet.

Stor vifte af kompetencer

Vores ydelser dækker blandt andet:

Alle vores malere i Hellerup besidder den fornødne erfaring, som der skal til for at tilgå enhver type opgave, som kræver en erfaren maler.

Din foretrukne maler i Hellerup

Vi går yderst meget op i god kundeservice, og derfor vil du finde at vi allerede ved første kontakt sætter os grundigt ind i din opgave. På denne måde er du sikret et så godt udgangspunkt som muligt på din løsning. Det er vigtigt for os, at du føler dig helt tilpas med den konkrete løsning – og hvis andet er tilfældet, så finder vi sammen en løsning.

Se mere om vores kunders oplevelse med os på håndværker.dk.

Mangler du en maler i Hellerup?

Kontakt os allerede i dag på 25 72 26 35 for at høre mere om alle vores ydelser. Du er også velkommen til at benytte dig af vores kontaktformular, som kun tager et par minutter. Vi vender herefter hurtigst muligt tilbage på din forespørgsel med et skræddersyet tilbud.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Anmeldelser

Muhammed har haft til opgave at male alle vægge i huset, og har udført et komplet og gennemført stykke arbejde. Ingen dårlige overgange, ingen pletter på møbler eller gulv og alt er gjort til både tilfredsstillende pris og tid. Kan klart anbefales.

MD Malerservice har renoveret mit rækkehus på vildtbaneparken. Der blev fuldspartlet, filt og malet loft & vægge samt alt træværk inde og udvendigt. Snor lige arbejde, top service. Kan varmt anbefale MD Malerservice

Jeg har fået malet en hel lejlighed, hvor der skulle ligges filt og males på høj glans på vægge – som kræver ekstra fokus på finish. Hele arbejdet udført til bedste pris på markedet, og super godt resultat!

MD Malerservice har renoveret mit rækkehus på vildtbaneparken. Der blev fuldspartlet, filt og malet loft & vægge samt alt træværk inde og udvendigt. Snor lige arbejde, top service.
Kan varmt andbefale MD Malerservice.

Da jeg skulle flytte fik jeg et hurtigt og billigt tilbud fra MD Malerservice. Og sammentidigt udførte de professionelt arbejde, intet at sætte fingre på. Kan helt klart anbefale MD Malerservice.

Jeg har fået bygget mig en tilbygning, hvor MD Malerservice stod for malerarbejdet. Jeg må ærligt sige at de har sku gjort det godt.

© Copyright - Maler Gruppen