Maler til hele København

FOR OS ER EN AFTALE EN AFTALE – KVALITETS MALERARBEJDE PÅ SJÆLLAND

Hos Maler Gruppen vil du altid møde en maler du kan stole på.

Står du og mangler en kvalitetsbevidst maler i København, som sætter alle dine behov på forkant? Hos Maler Gruppen har vi været i malerbranchen i adskillige år, og vi kan derfor tilgå opgaver af ethvert omfang. Alt vores maling er af den højeste kvalitet og vi sikrer at den påførte maling varer ved, således at du ender ud med et langtidsholdbart resultat.

Vores virksomhed er til på baggrund af tilfredse kunder, og derfor vil du opleve, at vores kundeservice er af en helt anden kaliber end andre malere. Vi sørger for at yde grundig og gennemgående vejledning omkring din næste opgave, som kræver en erfaren maler. På denne måde, er du sikret et skræddersyet resultat – hver gang.

En maler i København som du kan stole på

Hvis du søger en kvalitetsbevidst maler i København, der kun benytter sig af materialer i den højeste kvalitet, skal du ikke tøve med at kontakte os. Udover at vi kun benytter materialer fra anerkendte leverandører, sørger vi altid for at den aftalte pris forbliver den samme.

Vi vægter god og gennemskuelig dialog over et hurtigt stykke arbejde, og derfor vil du finde at vi ikke er de billigste, men vi sigter efter at være de bedste.

Læs mere om vores kunders oplevelser med os på håndværker.dk.

Vores ydelser

Vi oplever desværre i vores branche, at nogen malerfirmaer går på kompromis med kvaliteten ved at udføre et hurtigere stykke arbejde. Du får det sikkert til en billigere pris, men du risikerer dermed at din løsning ikke er fremtidssikret på samme måde, som vi gør hos os. Med os som din maler i Storkøbenhavn, er du sikret et resultat af den højeste kvalitet som du kan være fuldt ud tilfreds med.

Detaljeorienteret malerarbejde

Som maler kan vi udføre enhver type opgave, og du kan finde et udpluk af vores kompetencer her:

Få et uforpligtende tilbud i København i dag

Vi står klar til at hjælpe dig i hele København uagtet opgavens størrelse. Ring til os allerede i dag på 25 72 26 35 eller udfyld vores kontaktformular. Vi vender hurtigst muligt tilbage på din forespørgsel med et uforpligtende tilbud.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Anmeldelser

Muhammed har haft til opgave at male alle vægge i huset, og har udført et komplet og gennemført stykke arbejde. Ingen dårlige overgange, ingen pletter på møbler eller gulv og alt er gjort til både tilfredsstillende pris og tid. Kan klart anbefales.

MD Malerservice har renoveret mit rækkehus på vildtbaneparken. Der blev fuldspartlet, filt og malet loft & vægge samt alt træværk inde og udvendigt. Snor lige arbejde, top service. Kan varmt anbefale MD Malerservice

Jeg har fået malet en hel lejlighed, hvor der skulle ligges filt og males på høj glans på vægge – som kræver ekstra fokus på finish. Hele arbejdet udført til bedste pris på markedet, og super godt resultat!

MD Malerservice har renoveret mit rækkehus på vildtbaneparken. Der blev fuldspartlet, filt og malet loft & vægge samt alt træværk inde og udvendigt. Snor lige arbejde, top service.
Kan varmt andbefale MD Malerservice.

Da jeg skulle flytte fik jeg et hurtigt og billigt tilbud fra MD Malerservice. Og sammentidigt udførte de professionelt arbejde, intet at sætte fingre på. Kan helt klart anbefale MD Malerservice.

Jeg har fået bygget mig en tilbygning, hvor MD Malerservice stod for malerarbejdet. Jeg må ærligt sige at de har sku gjort det godt.

© Copyright - Maler Gruppen