Maler Lyngby – Når kvalitet er dit fokus

FOR OS ER EN AFTALE EN AFTALE – KVALITETS MALERARBEJDE PÅ SJÆLLAND

Mangler du en seriøs maler til dit næste malerprojekt i Lyngby? Hos Maler Gruppen gør vi som maler os i alt inden for malerbranchen. Vi har et stort fokus på god kundeservice og kvalitetshåndværk til fordelagtige priser.

Hvis du vælger os som din maler, er du sikret en pålidelig maler, som sætter alle dine behov i forreste række. Vi går derudover meget op i, at du får et resultat i den højeste kvalitet. På denne måde er du sikret, at din løsning varer i mange år, og du derfor ikke skal tænke på at hyre en maler inden for den nærmeste fremtid igen.

Du kan læse mere om vores kunders oplevelse med vores arbejde ved at besøge vores profil på håndværker.dk.

Vi er din kvalitetsbevidste maler

Vi oplever desværre ofte i malerbranchen, at nogen malerfirmaer går meget op i at give den billigste pris, som desværre betyder at der gås på kompromis med en række faktorer, herunder blandt andet kvaliteten.

Vores store fleksibilitet gør, at du er sikret den højeste kvalitet inden for en realistisk tidsramme. I denne tidsramme indgår naturligvis hele klargøringen: rengøring af facader, spartling og opsætning af filt ved behov – og naturligvis selve maleropgaven.

Sagt med andre ord: Hos os får du en maler i Lyngby som du kan stole på.

Stor vifte af kompetencer

Som maler i Lyngby kan vi tilbyde en række ydelser, herunder:

Tøv derfor ikke med at kontakte os i dag, hvis du mangler en maler med alt den nødvendige erfaring.

Få et gratis og unikt tilbud i Lyngby her

Du kan nemt ringe til os på 25 72 26 35 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din næste maleropgave. Du har også mulighed for at udfylde vores tilbudsformular her på siden – det tager kun 2 minutter. Vi vender herefter tilbage med et skræddersyet tilbud på netop din maleropgave.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Anmeldelser

Muhammed har haft til opgave at male alle vægge i huset, og har udført et komplet og gennemført stykke arbejde. Ingen dårlige overgange, ingen pletter på møbler eller gulv og alt er gjort til både tilfredsstillende pris og tid. Kan klart anbefales.

MD Malerservice har renoveret mit rækkehus på vildtbaneparken. Der blev fuldspartlet, filt og malet loft & vægge samt alt træværk inde og udvendigt. Snor lige arbejde, top service. Kan varmt anbefale MD Malerservice

Jeg har fået malet en hel lejlighed, hvor der skulle ligges filt og males på høj glans på vægge – som kræver ekstra fokus på finish. Hele arbejdet udført til bedste pris på markedet, og super godt resultat!

MD Malerservice har renoveret mit rækkehus på vildtbaneparken. Der blev fuldspartlet, filt og malet loft & vægge samt alt træværk inde og udvendigt. Snor lige arbejde, top service.
Kan varmt andbefale MD Malerservice.

Da jeg skulle flytte fik jeg et hurtigt og billigt tilbud fra MD Malerservice. Og sammentidigt udførte de professionelt arbejde, intet at sætte fingre på. Kan helt klart anbefale MD Malerservice.

Jeg har fået bygget mig en tilbygning, hvor MD Malerservice stod for malerarbejdet. Jeg må ærligt sige at de har sku gjort det godt.

© Copyright - Maler Gruppen