Maling af bolig ved erfarent malerfirma

FOR OS ER EN AFTALE EN AFTALE – KVALITETS MALERARBEJDE PÅ SJÆLLAND

Drømmer du om en fornyelse af din nuværende bolig eller er du i færd med at sælge din bolig? Uagtet hvilken løsning du søger, kan Maler Gruppen tiltræde med markedets bedste service. Vi sørger altid for at levere en så god service, således at vores kunder føler sig i trygge hænder. Alle vores malersvende er grundigt uddannede, og har alle den fornødne erfaring når det kommer til maling af bolig.

Pålidelig og trofast maling af bolig

Vi har stort fokus på kvalitetsprodukter, som vi får leveret af anerkendte producenter og leverandører. Derudover overholder vi altid alle vores aftaler, og den aftalte økonomi forbliver den aftalte.

Ud fra disse idealer, vil du finde at vi altid leverer et stykke fantastisk håndværk, som du får glæde af i adskillige år.

Læs eventuelt mere på håndværker.dk om vores kunders oplevelser med vores arbejde.

En alsidig maler

Udover at tilbyde maling af bolig, står vi gerne til rådighed, hvis det kommer til maling af træværket, indvendig maling, eller lignende. Herunder blandt andet:

Har du en speciel forespørgsel der kræver en særlig erfaren maler? Tøv ikke med at kontakte os og hør hvordan vi kan hjælpe dig.

Maling af bolig på hele Sjælland

Fra vores base i Ishøj rykker vi ud på hele Sjælland og tilbyder vores ekspertise til maling af bolig i ethvert omfang. Hvad end du har behov for at vi maler en mindre bolig, eller der er tale om en totalrenovering, eller et større byggeri, kan vi som maler altid stå til ved enhver lejlighed.

Indhent et uforpligtende tilbud på maling af bolig

Mangler du en erfaren og dygtig maler til din maling af bolig? Tøv ikke med at kontakte os i dag på 25 72 26 35 og lad os tage en snak om dine muligheder. Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular og vi vender hurtigst muligt tilbage på din forespørgsel med et uforpligtende tilbud.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Anmeldelser

Muhammed har haft til opgave at male alle vægge i huset, og har udført et komplet og gennemført stykke arbejde. Ingen dårlige overgange, ingen pletter på møbler eller gulv og alt er gjort til både tilfredsstillende pris og tid. Kan klart anbefales.

MD Malerservice har renoveret mit rækkehus på vildtbaneparken. Der blev fuldspartlet, filt og malet loft & vægge samt alt træværk inde og udvendigt. Snor lige arbejde, top service. Kan varmt anbefale MD Malerservice

Jeg har fået malet en hel lejlighed, hvor der skulle ligges filt og males på høj glans på vægge – som kræver ekstra fokus på finish. Hele arbejdet udført til bedste pris på markedet, og super godt resultat!

MD Malerservice har renoveret mit rækkehus på vildtbaneparken. Der blev fuldspartlet, filt og malet loft & vægge samt alt træværk inde og udvendigt. Snor lige arbejde, top service.
Kan varmt andbefale MD Malerservice.

Da jeg skulle flytte fik jeg et hurtigt og billigt tilbud fra MD Malerservice. Og sammentidigt udførte de professionelt arbejde, intet at sætte fingre på. Kan helt klart anbefale MD Malerservice.

Jeg har fået bygget mig en tilbygning, hvor MD Malerservice stod for malerarbejdet. Jeg må ærligt sige at de har sku gjort det godt.

© Copyright - Maler Gruppen