Maling af facade

FOR OS ER EN AFTALE EN AFTALE – KVALITETS MALERARBEJDE PÅ SJÆLLAND

Maling af facade på hele Sjælland

Er husfacaden blevet trist at se på? Det danske vejr sætter sit præg på husfacaderne på såvel huse, villaer, erhvervsbygninger og lejlighedskomplekser, og så kan en maling af facade være nødvendig for at få frisket huset op igen.

Maler Gruppen kommer gerne og udbedrer din ejendoms facade, og kan tætne revner i murværk, inden vi laver facaden.

Langt de fleste ejendomme vil se langt mere velholdte ud efter en maling af facaderne. Du opnår også en forøgelse af ejendommens værdi.

Læs mere på håndværker.dk om vores kunders oplevelser med vores arbejde.

En maling af facade frisker op

Når vind og vejr har sat sit præg på en ejendom, vil den oftest blive mat i farven og måske have afskallet maling, der giver ejendommen et kedeligt præg og får den til at virke misligholdt. Ser den først misligholdt ud, kan det opfordre til grafiti og andet hærværk, og en ejendom med en grim facade er der ikke mange, der har lyst til at bo i. Samtidig kan en virksomhed have svært ved at signalere, at den sælger kvalitetsvarer, hvis facaden fortæller det modsatte.

Maler Gruppen kan udbedre ujævnheder og male din facade i nøjagtig den farve og med den struktur, du ønsker. Vi udfører alle former for maling af facade, og kan skabe et resultat, der får enhver ejendom til at se meget velholdt ud.

Måske ønsker du at bevare den eksisterende farve, men blot få den frisket op? Det kan også være nu, du kan vælge at få dit hus malet i den solskinsgule eller antracitgrå, du altid har drømt om? Uanset hvad, kan vi male det.

Vi maler både små og store facader

Hos Maler Gruppen har vi ekspertisen til at male alle typer facader, og kan løse alt fra den mindre husfacade til den større virksomhedsfacade eller et helt boligkompleks. Der er også faste rammer for, hvordan facaden på et boligkompleks skal se ud, og vi kan friske op i alle nuancer. Vi har stillads og materiel til at varetage enhver opgave i selv den omfattende størrelsesorden.

Og naturligvis rydder vi op efter os selv, så det er mindst muligt generende at have malere gående. Vi er både diskrete og omhyggelige, og så udfører vi maling af facade med et smil på egen facade. Simpelthen fordi vi kan lide det, vi laver.

Få et tilbud på maling af facade

Står du med såvel en mindre facadeopgave som en stor facaderenovering, kører vi gerne ud i København, Nordsjælland og Køge, og hele Sjælland, for at foretage en professionel facademaling, og vi kommer gerne forbi for at give dig et godt og uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os enten via formularen her på siden eller ved at ringe til os på tlf. 25 72 26 35 – så kan din facade blive byens flotteste!

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Anmeldelser

Muhammed har haft til opgave at male alle vægge i huset, og har udført et komplet og gennemført stykke arbejde. Ingen dårlige overgange, ingen pletter på møbler eller gulv og alt er gjort til både tilfredsstillende pris og tid. Kan klart anbefales.

MD Malerservice har renoveret mit rækkehus på vildtbaneparken. Der blev fuldspartlet, filt og malet loft & vægge samt alt træværk inde og udvendigt. Snor lige arbejde, top service. Kan varmt anbefale MD Malerservice

Jeg har fået malet en hel lejlighed, hvor der skulle ligges filt og males på høj glans på vægge – som kræver ekstra fokus på finish. Hele arbejdet udført til bedste pris på markedet, og super godt resultat!

MD Malerservice har renoveret mit rækkehus på vildtbaneparken. Der blev fuldspartlet, filt og malet loft & vægge samt alt træværk inde og udvendigt. Snor lige arbejde, top service.
Kan varmt andbefale MD Malerservice.

Da jeg skulle flytte fik jeg et hurtigt og billigt tilbud fra MD Malerservice. Og sammentidigt udførte de professionelt arbejde, intet at sætte fingre på. Kan helt klart anbefale MD Malerservice.

Jeg har fået bygget mig en tilbygning, hvor MD Malerservice stod for malerarbejdet. Jeg må ærligt sige at de har sku gjort det godt.

© Copyright - Maler Gruppen