Maling af flyttelejligheder

FOR OS ER EN AFTALE EN AFTALE – KVALITETS MALERARBEJDE PÅ SJÆLLAND

Maling af flyttelejligheder

Står du i flytterodet og mangler en kvalitetsbevidst maler til din lejlighed? Hos Maler Gruppen er vi eksperter i maling af flyttelejlighed. Gennem vores mange år i branchen, kan vi garantere et altid tilfredsstillende resultat på din flyttelejlighed, uagtet lejlighedens størrelse.

Ved at indgå et samarbejde med os, er du sikret at din lejlighed er så klar som muligt, til at blive overtaget af den nye indflytter. Derudover er du også sikret, at lejligheden fremstår så godt som muligt til det kommende syn.

Eksperter i flyttelejligheder

Man oplever ofte, at det stilles som et krav, at lejligheden er malet i forbindelse med fraflytning fra lejligheden. I den forbindelse kan det oftest altid betale sig at kontakte en maler med mange års erfaring i maling af flyttelejlighed.

Som maler står vi gerne til ved maling af din flyttelejlighed, uagtet om det drejer sig om en enkelt værelse, eller om det drejer sig om hele lejligheden. Vi beskæftiger os ofte med maling af lejligheder og flyttelejligheder, da vi har faste samarbejder med boligselskaber. Du kan af den årsag med ro i maven tage kontakt til os og få en helt uforpligtende snak om din opgave.

Du kan læse mere om vores kunders oplevelse med vores arbejde på håndværker.dk.

Vi er eksperter i malerbranchen

Vi oplever ofte at høre fra vores nye kunder, at tidligere malerfirmaer har sjusket med arbejdet i form af at gå på kompromis med kvaliteten, for at levere et hurtigere resultat. Med os som din trofaste maler, kan du være sikker på, at vi kun benytter os af maling i den højeste kvalitet, og at vi aldrig går på kompromis med tid og kvalitet.

Vores store fokus ligger i at udføre et stykke maling af flyttelejlighed, som alle parter er tilfredse med. På denne måde er du sikret et skræddersyet resultat.

Udover maling af flyttelejlighed og almene lejligheder, tilbyder vi også en række andre ydelser, herunder blandt andet:

Du kan læse mere om vores serviceniveau m.m. på håndværker.dk lige her.

Få et tilbud på maling af flyttelejlighed

Står du med en mindre eller større flyttelejlighed i København, Nordsjælland og Køge, og hele Sjælland, for at foretage en professionel maling af flyttelejlighed, og vi kommer gerne forbi for at give dig et godt og uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os enten via formularen her på siden eller ved at ringe til os på tlf. 25 72 26 35 – så kan din lejlighed blive byens flotteste!

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Anmeldelser

Muhammed har haft til opgave at male alle vægge i huset, og har udført et komplet og gennemført stykke arbejde. Ingen dårlige overgange, ingen pletter på møbler eller gulv og alt er gjort til både tilfredsstillende pris og tid. Kan klart anbefales.

MD Malerservice har renoveret mit rækkehus på vildtbaneparken. Der blev fuldspartlet, filt og malet loft & vægge samt alt træværk inde og udvendigt. Snor lige arbejde, top service. Kan varmt anbefale MD Malerservice

Jeg har fået malet en hel lejlighed, hvor der skulle ligges filt og males på høj glans på vægge – som kræver ekstra fokus på finish. Hele arbejdet udført til bedste pris på markedet, og super godt resultat!

MD Malerservice har renoveret mit rækkehus på vildtbaneparken. Der blev fuldspartlet, filt og malet loft & vægge samt alt træværk inde og udvendigt. Snor lige arbejde, top service.
Kan varmt andbefale MD Malerservice.

Da jeg skulle flytte fik jeg et hurtigt og billigt tilbud fra MD Malerservice. Og sammentidigt udførte de professionelt arbejde, intet at sætte fingre på. Kan helt klart anbefale MD Malerservice.

Jeg har fået bygget mig en tilbygning, hvor MD Malerservice stod for malerarbejdet. Jeg må ærligt sige at de har sku gjort det godt.

© Copyright - Maler Gruppen