Maling af lejlighed ved eksperter

FOR OS ER EN AFTALE EN AFTALE – KVALITETS MALERARBEJDE PÅ SJÆLLAND

Drømmer du at opfriske din nye eller eksisterende lejlighed med en maler med ekspertise i maling af lejligheder? Hos Maler Gruppen gør vi os i alle typer lejligheder på hele Sjælland.

Uanset hvilken type løsning du er i markedet efter, står vi klar til at hjælpe dig. Vi yder markedets bedste service, og sørger altid for at rådgive dig til ende, således at du ender med et skræddersyet tilbud.

En maler med stor erfaring

Der findes mange malere på markedet, og vi er klar over at det kan være vanskeligt at vælge. Hvis du vælger os til din næste opgave til maling af lejlighed, er du sikret en maler med adskillige års erfaring i branchen.

Vores store erfaring gør, at vi kan stå til ved enhver type opgave inden for maling af lejlighed. Denne erfaring gør os også i stand til at udføre opgaven i et fornuftigt tempo, uden at vi går på kompromis med kvaliteten.

Du kan læse om vores kunders oplevelser med vores arbejde blandt andet på håndværker.dk.

Vi dækker hele Sjælland

Vi rykker ud fra vores base i Ishøj og dækker hele Sjælland effektivt og til fordelagtige priser. Det opleves desværre ofte, at nogle malerfirmaer går på kompromis med kvaliteten for at levere et hurtigere resultat. Dette betyder desværre, at din løsning ikke er langtidsholdbar

Med os som din partner til maling af lejlighed, er du sikret et resultat i højt håndværksmæssigt kvalitet, som varer ved i mange år. På denne måde er der mange penge at spare, ved at investere i en maler, som tilgodeser dine behov langt ud i fremtiden.

Få et tilbud på maling af lejlighed

Tøv ikke med at kontakte os i dag, hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din lejlighed. Vi står til både ved eksisterende, nye og flyttelejligheder i ethvert omfang.

Ring allerede nu på 25 72 26 35 og hør om alle dine fordele ved at vælge os. Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular, og vi vender hurtigst muligt tilbage på din forespørgsel.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Anmeldelser

Muhammed har haft til opgave at male alle vægge i huset, og har udført et komplet og gennemført stykke arbejde. Ingen dårlige overgange, ingen pletter på møbler eller gulv og alt er gjort til både tilfredsstillende pris og tid. Kan klart anbefales.

MD Malerservice har renoveret mit rækkehus på vildtbaneparken. Der blev fuldspartlet, filt og malet loft & vægge samt alt træværk inde og udvendigt. Snor lige arbejde, top service. Kan varmt anbefale MD Malerservice

Jeg har fået malet en hel lejlighed, hvor der skulle ligges filt og males på høj glans på vægge – som kræver ekstra fokus på finish. Hele arbejdet udført til bedste pris på markedet, og super godt resultat!

MD Malerservice har renoveret mit rækkehus på vildtbaneparken. Der blev fuldspartlet, filt og malet loft & vægge samt alt træværk inde og udvendigt. Snor lige arbejde, top service.
Kan varmt andbefale MD Malerservice.

Da jeg skulle flytte fik jeg et hurtigt og billigt tilbud fra MD Malerservice. Og sammentidigt udførte de professionelt arbejde, intet at sætte fingre på. Kan helt klart anbefale MD Malerservice.

Jeg har fået bygget mig en tilbygning, hvor MD Malerservice stod for malerarbejdet. Jeg må ærligt sige at de har sku gjort det godt.

© Copyright - Maler Gruppen