Om os

FOR OS ER EN AFTALE EN AFTALE – KVALITETS MALERARBEJDE PÅ SJÆLLAND

Malerfirma med øje for detaljen

Maler Gruppen er en virksomhed drevet af passion og øje for detaljen. Vi løser opgaver store som små, fordelt over hele Sjælland.

Det er vigtigt for os, at du som kunde bliver glad for resultatet, når vi kommer ud til dig og løser din opgave. Det er vores fornemmeste opgave at sørge for, at du som kunde bliver 100% tilfreds med resultatet. Før dette sker, betragter vi ikke opgaven som løst.

Kontakt os for en uforpligtende snak

Har du spørgsmål vedrørende dit næste malerprojekt, hele processen eller andet, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 25 72 26 35 eller ved at kontakte os her igennem hjemmesiden. Vi vender tilbage til dig så hurtigt som overhovedet muligt.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Anmeldelser

Muhammed har haft til opgave at male alle vægge i huset, og har udført et komplet og gennemført stykke arbejde. Ingen dårlige overgange, ingen pletter på møbler eller gulv og alt er gjort til både tilfredsstillende pris og tid. Kan klart anbefales.

MD Malerservice har renoveret mit rækkehus på vildtbaneparken. Der blev fuldspartlet, filt og malet loft & vægge samt alt træværk inde og udvendigt. Snor lige arbejde, top service. Kan varmt anbefale MD Malerservice

Jeg har fået malet en hel lejlighed, hvor der skulle ligges filt og males på høj glans på vægge – som kræver ekstra fokus på finish. Hele arbejdet udført til bedste pris på markedet, og super godt resultat!

MD Malerservice har renoveret mit rækkehus på vildtbaneparken. Der blev fuldspartlet, filt og malet loft & vægge samt alt træværk inde og udvendigt. Snor lige arbejde, top service.
Kan varmt andbefale MD Malerservice.

Da jeg skulle flytte fik jeg et hurtigt og billigt tilbud fra MD Malerservice. Og sammentidigt udførte de professionelt arbejde, intet at sætte fingre på. Kan helt klart anbefale MD Malerservice.

Jeg har fået bygget mig en tilbygning, hvor MD Malerservice stod for malerarbejdet. Jeg må ærligt sige at de har sku gjort det godt.

© Copyright - Maler Gruppen