Renovering

FOR OS ER EN AFTALE EN AFTALE – KVALITETS MALERARBEJDE PÅ SJÆLLAND

Renovering i Nordsjælland og København

Skal du have et professionelt resultat af din renovering, så kontakt Maler Gruppen, der kan udføre alt arbejdet, så grundlaget bliver perfekt inden maling.

Det lyder måske nemt, det med lige at bruge en spartel og en klat polyfilla, men det kræver omhu og ekspertise for at få et godt resultat. Og det har Maler Gruppen, som har massiv erfaring med alle former for renovering.

Opsætning af filt eller væv

Ingen resultater bliver gode, uden et ordentligt grundlag. Derfor er godt og professionelt spartelarbejde yderst vigtigt.

Når vi er færdige med din spartling, kan vi opsætte filt eller væv. Filt kan opsættes, hvor der ønskes en meget fin struktur og væv, der er lidt grovere i strukturen, bruges hvis der ønskes et råt look.

Begge dele styrker væggen, når den efter spartelarbejde er udjævnet og ikke har huller og revner. Tapet kan derefter opsættes, men vi maler også gerne direkte ovenpå filt eller væv, og med en god spartling inden, vil det endelige malerresultat blive bedst.

Kontakt os og få et tilbud på renovering

Vi kører ud for at lave flot renoveringsarbejde i København, Nordsjælland og Køge men også gerne på resten af Sjælland, hvis behovet er der. Du kan kontakt os enten via formularen her på siden eller ved at ringe til os på tlf. 25 72 26 35, fortæller vi gerne, hvad vi kan tilbyde inden for renovering.

Renovering med omhu

At lave god renovering handler om viden, erfaring og teknik – og de rette redskaber. Maler Gruppen kan vi bruge spartel og materialer, så du får et perfekt resultat, uanset hvad der derefter skal ske med overfladen.

En overflade er ikke bare en overflade, og man bør altid tage udgangspunkt i hvilken type væg, der er tale om, inden man går i gang med renoveringsarbejdet. Vi spartler på alle typer vægge, og kan med erfaring vurdere, hvordan hver enkelt væg skal behandles. Der er blandt andet forskel på, hvordan man behandler en væg i et vådrum, et opholdsrum eller udendørs.

Inden vi går i gang med at spartle undersøger vi, om der er revner, huller eller andre ujævnheder, der skal fyldes op og udjævnes. Skal vi spartle en hel væg, bruger vi sandspartelmasse, og fylder inden da eventuelle revner og huller op med gipsfiller, da det næsten ikke synker og samtidig hærder helt op.

Efter spartling kan vi opsætte filt eller væv, inden der eventuelt skal males. Vi kan også opsætte tapet eller vi kan lade væggen stå rå, som den er. Valget er dit.

Hos Maler Gruppen kan vi lave mange former for spartling:

  • Filtning
  • Pudsning
  • Vandskuring
  • Fuldspartling af gipsvægge og -lofter

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Anmeldelser

Muhammed har haft til opgave at male alle vægge i huset, og har udført et komplet og gennemført stykke arbejde. Ingen dårlige overgange, ingen pletter på møbler eller gulv og alt er gjort til både tilfredsstillende pris og tid. Kan klart anbefales.

MD Malerservice har renoveret mit rækkehus på vildtbaneparken. Der blev fuldspartlet, filt og malet loft & vægge samt alt træværk inde og udvendigt. Snor lige arbejde, top service. Kan varmt anbefale MD Malerservice

Jeg har fået malet en hel lejlighed, hvor der skulle ligges filt og males på høj glans på vægge – som kræver ekstra fokus på finish. Hele arbejdet udført til bedste pris på markedet, og super godt resultat!

MD Malerservice har renoveret mit rækkehus på vildtbaneparken. Der blev fuldspartlet, filt og malet loft & vægge samt alt træværk inde og udvendigt. Snor lige arbejde, top service.
Kan varmt andbefale MD Malerservice.

Da jeg skulle flytte fik jeg et hurtigt og billigt tilbud fra MD Malerservice. Og sammentidigt udførte de professionelt arbejde, intet at sætte fingre på. Kan helt klart anbefale MD Malerservice.

Jeg har fået bygget mig en tilbygning, hvor MD Malerservice stod for malerarbejdet. Jeg må ærligt sige at de har sku gjort det godt.

© Copyright - Maler Gruppen